Актуелно

Министру Вулину одликовање од "Ростеха"

03.12.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у Москви са Виктором Кладовом, директором за међународну сарадњу и регионалну политику државне корпорације за помоћ у развоју, производњи и извозу напредних технологија "Ростеха", као и са генералним директором "Рособоронекспорта" Александром Михејевим са којима је разговарао о наставку сарадње Министарства унутрашњих послова и "Ростеха"...
Министру Вулину одликовање од
Министру Вулину одликовање од
Министру Вулину одликовање од
Министру Вулину одликовање од
Министру Вулину одликовање од
Министру Вулину одликовање од

Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у Москви са Виктором Кладовом, директором за међународну сарадњу и регионалну политику државне корпорације за помоћ у развоју, производњи и извозу напредних технологија  "Ростеха", као и са генералним директором "Рособоронекспорта" Александром Михејевим са којима је разговарао о наставку сарадње Министарства унутрашњих послова и "Ростеха".  

Министар Вулин је истакао да је набавка техничких средстава које производи "Ростех" изузетно значајна за унапређење капацитета Министарства унутрашњих послова и још веће ефикасности српске полиције у заштити Србије од различитих безбедносних изазова и претњи.

Кладов и Михејев су министру полиције Вулину уручили одликовање којим га је због доприноса у унапређењу сарадње одликовао генерални директор "Ростеха" генерал пуковник Сергеј Чемезов, дугогодишњи близак пријатељ и сарадник председника Руске Федерације Владимира Путина. 

Министар Вулин захвалио се на одликовању и истакао да је врло поносан што је последњих месеци сарадња са Руском Федерацијом значајно унапређена.