Актуелно

Министар Вулин упутио честитку репрезентативцу Србије и припаднику Спортске јединице МУП-а Себастијану Нађу

13.09.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин упутио честитку репрезентативцу Србије и припаднику Спортске јединице МУП-а Себастијану Нађу на освојеном злату на Светском првенству у рвању..

„Упућујем најсрдачније честитке члану репрезентације Србије у рвању и припаднику Спортске јединице МУП-а Србије Себастијану Нађу. Још једном сте показали да српски рвачи који су свој живот посветили борбама са другима, али и борбама са самим собом, јесу победници и борци, јесу неприкосновени шампиони. Обрадовали сте нас златном медаљом на Светским полицијским играма у Ротердаму, а сада сте нас обрадовали златном медаљом на Светском првенству у Београду. Хвала Вам што Србију и Министарство унутрашњих послова представљате у најбољем светлу. Поносни смо на Вас и Ваше успехе", истиче се у честитки министра унутрашњих послова Александра Вулина.

Себастијан Нађ је у рвању грчко-римским стилом у категорији до 63 кг  изборио победу над Грузијцем Леријем Абулаџеом. Нађ је летос освојио златну медаљу на Светским играма полицајаца и ватрогасаца Ротердаму.