Актуелно

Mинистaр Вулин: Збoг нoвих мeрa пoлициja у вeћeм брojу нa улицaмa

17.11.2020.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин, говорећи о новим мерама усмереним на сузбијање ширења вируса Ковид 19 које ступају на снагу вечерас, објаснио је гостујући на РТС-у, да је за проверу поштовања мера задужена комунална милиција, али да ће полиција пружити асистенцију и подршку уколико дође до нарушавања јавног реда и мира...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, говорећи о новим мерама усмереним на сузбијање ширења вируса Ковид 19 које ступају на снагу вечерас, објаснио је гостујући на РТС-у, да је за проверу поштовања мера задужена комунална милиција, али да ће полиција пружити асистенцију и подршку уколико дође до нарушавања јавног реда и мира.

„Полиција ће бити у нешто повишеном броју на улицама. Бићемо ближе простору где може да се крши јавни ред и мир и обезбедићемо сигурност и мир за свакога. Ако је држава рекла да угоститељски објекти и радње раде до  21 час, полиција ће бити ту да  несавесне грађане упозори да морају да поштују закон, а закон је исти за све“, поручио је министар Вулин.