Актуелно

Mинистар Вулин примио је данас у седиште МУП-а делегацију Студентског парламента Универзитета у Београду

25.05.2022.
Чланови делегације Студентског парламента Универзитета у Београду, у име студената београдског универзитета, уручили су министру унутрашњих послова Александру Вулину плакету као израз захвалности за личну подршку и подршку МУП-а Србије у организацији пројекта "Медицинијада 2.2"...

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин примио је данас у седиште МУП-а делегацију Студентског парламента Универзитета у Београду.

Чланови делегације Студентског парламента Универзитета у Београду, у име студената београдског универзитета, уручили су министру унутрашњих послова Александру Вулину плакету као израз захвалности за личну подршку и подршку МУП-а Србије у организацији пројекта "Медицинијада 2.2".

Министар унутрашњих послова захвалио се представницима Студентског парламента Универзитета у Београду на признању и истакао да увек могу да рачунају на подршку Министарства унутрашњих послова, баш као и на подршку своје државе.

„Србија као озбиљна и одговорна држава брине и води рачуна о свим грађанина, а посебно о младима и зато ће наша држава, баш као што је најавио и председник Вучић, додатно уложити у развој система образовања и школства. У Министарству унутрашњих послова увек ћете наћи и помоћ и подршку, као и у својој држави. Вама који волите своју земљу и њен народ, захваљујем се на урученом признању које припада и сваком мом полицајцу, јер брине о вашој безбедности и о безбедности ваших родитеља и породица. Будите уверени да смо сви поносни на вас, ваше знање и труд и искрено желим да са својих факултета изађете као првенствено добри и честити људи, спремни да што боље обављате послове за које сте се едуковали. А највише од свега желим да своју будућност видите у Србији, да у својој држави живите и радите и да у својој држави стварате породице. Борићемо се да управо тако и буде", поручио је министар полиције Александар Вулин.

Спортско-едукативно такмичење студената "Медицинијада 2.2" одржано је у Будви уз учешће више од три хиљаде студената са територије читавог Балкана који су се надметали у различитим такмичењима и дисциплинама.