Актуелно

Министар Вулин честитао Рамазански Бајрам председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији

01.05.2022.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин честитао је Рамазански Бајрам председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду еф. Дудићу, врховном поглавару Исламске заједнице Србије реису-л-улеми Сеаду еф. Насуфовићу и муфтији Исламске заједнице Србије у Београду и главном војном имаму Војске Србије Мустафи еф. Јусуфспахићу, као и свим верницима исламске вероисповести...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин честитао је Рамазански Бајрам председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду еф. Дудићу, врховном поглавару Исламске заједнице Србије реису-л-улеми Сеаду еф. Насуфовићу и муфтији Исламске заједнице Србије у Београду и главном војном имаму Војске Србије Мустафи еф. Јусуфспахићу, као и свим верницима исламске вероисповести.

„Вама и свим верницима Исламске заједнице од срца честитам Рамазански Бајрам уз жеље за сваки благослов и свако добро од Бога. Време Рамазанског поста, још једном нас је подсетило на непролазне вредности заједништва, пријатељства и узајамног поштовања и поверења, а ваши обичаји још једном указали на значај милосрђа и човекољубља. Хвала вам што живећи у миру, слози и љубави са својим комшијама и суграђанима изнова и изнова показујете праву суштину Рамазанског поста. Свим исламским верницима и Вама желим добро здравље, породичну срећу и просперитет, баш као што искрено желим да Рамазански Бајрам увек прослављате у радости, у нашој вољеној Србији, делећи ту радост најсветијег празника Ислама са својом комшијама и пријатељима. Бајрам шериф Мубарек олсун“, наводи се у честитки министра унутрашњих послова Александра Вулина.