Актуелно

Министар Стефановић се захвалио припадницима МУП-а који су само ове недеље запленили више од 190 килограма наркотика

01.05.2020.
Стефановић:„Желим да искажем огромну захвалност припадницима полиције који и у ванредном стању не заборављају свој основни задатак - борбу против криминала. Само ове недеље запленили су више од 190 килограма наркотика и задали одлучан ударац нарко-дилерима“...

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић захвалио се припадницима МУП-а који су само ове недеље запленили више од 190 килограма наркотика и задали одлучан ударац нарко-дилерима. 

„Желим да искажем огромну захвалност припадницима полиције који и у ванредном стању не заборављају свој основни задатак - борбу против криминала. Само ове недеље запленили су више од 190 килограма наркотика и задали одлучан ударац нарко-дилерима“, рекао је Стефановић.

Он је поручио да ови резултати јасно говоре да су се преварили сви они који су помислили да ће успети да искористе тренутак док се Србија суочава са корона вирусом, а припадници полиције снажно боре да помогну здравственом систему да сузбије ову опаку болест.

„Преварали су се ако су мислили да полиција неће обратити пажњу и да неће имати снажан одговор на сваку њихову активност. Тако ће бити и убудуће. Ни тренутна ситуација ни будући задаци које буде добила од грађана Србије, полицију неће спречити да истовремено буде и један од најснажнијих штитова у борби против криминала. Наша деца и наши грађани биће сигурни, а ми ћемо и током ове године наставити са снажним ударом на нарко-дилере“, поручио је министар.