Aktuelno

Ministar Stefanović čestitao praznike policajcima i građanima

31.12.2016.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović čestitao je danas svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i građanima predstojeće novogodišnje i božićne praznike...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović čestitao je danas svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

„Poštovani pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u 2016. godini radili ste vredno, odgovorno, ponosno i hrabro. Zahvaljujući tom radu, odricanju i požrtvovanju, uspeli smo da smanjimo kriminalitet na našim ulicama. Uspeli smo da smanjimo količine droge i da uhapsimo veliki broj narkodilera koji truju našu decu. Zahvaljujući vašem ogromnom radu uspeli smo da se suprotstavimo izazovima koje nose migracije, da učinimo da naše granice budu bezbedne, ali i da postignemo da ulice Srbije budu sigurne, da se građani osećaju bezbedno i da žive u zemlji koja brine o njima. To je veliki rezultat koji smo zajedno uspeli da postignemo u 2016. godini“, poručio je Stefanović.

Ministar je uputio čestitku i svim građanima Srbije:

„Poštovani građani Srbije, hvala vam što smo zajednički, a nikako drugačije nismo ni mogli, uspeli da očuvamo bezbednost naše zemlje. Hvala vam što poštujete zakon i hvala vam što poštujete policajce koji naporno rade svoj posao. Želim vam srećnu Novu godinu i vama i vašoj porodici svako dobro“, naveo je ministar policije u čestitki.