Актуелно

Министар Вулин: Вокерове намере опасне, уноси немир и нестабилности где год га пошаљу

22.08.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је гостовао у јутарњем програму телевизије Прва, истакао је да Вокерове планове и намере не треба потцењивати, јер он то никада не говори из своје главе...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је гостовао у јутарњем програму телевизије Прва, истакао је да Вокерове планове и намере не треба потцењивати, јер он то никада не говори из своје главе. 

Коментаришући изјаву америчког дипломате и генерала Вилијама Вокера да сви Албанци из дијаспоре треба да се уједине не би ли ојачали своје деловање у државама у којима живе, министар Вулин је казао да га изјава Вокера лично веома забрињава и да када год се Вокер појави, са собом доносе велико зло. 

„Истина је да се вампири враћају. Тај вампир се однекуд вратио и опет би да се напије крви коме друго него Србима. Жао ми је што постоји, жао ми је што је још увек ту, пре свега због свих лажи и ужаса које је донео српском народу, од лажи у Рачку па надаље", истакао је министар унутрашњих послова Александар Вулин. 

Министар Вулин је рекао да Вокерове намере забрињавају, али да још више забрињава то што очигледно ником не смета Велика Албанија и то што нико није поставио питање против кога се то уједињују Шиптари, али да када он помене српски свет узбуди се читав Балкан. 

„Где су сада независни интелектуалци Србије да напишу који текстић у неком од Ђиласових гласила, па да кажу овде се прави Велика Албанија? Жао ми је што се тај вампир пријављује, њега не треба потцењивати. Никад он није говорио из своје главе. Нема бивших обавештајаца, нема пензионисаних, он је ту да настави са политичком агендом према којој је радио читавог свог живота, а то је уношење немира и нестабилности где год га пошаљу", поручио је министар полиције за Прву телевизију.