Актуелно

Министар Вулин: Што започне Орић, настави Цикотић

24.08.2021.
„Не знам где је Цикотић нашао претњу у реченици: "Животни интерес Републике Србије, свих Срба где год они живели је мир, то је наш животни интерес", али знам да када саборац одреда Ел Муџахедин покушава да ме ућутка, то онда јесте претња...

„Не знам где је Цикотић нашао претњу у реченици: "Животни интерес Републике Србије, свих Срба где год они живели је мир, то је наш животни интерес", али знам да када саборац одреда Ел Муџахедин покушава да ме ућутка, то онда јесте претња. 

Што започне Орић, настави Цикотић, а знамо како су пролазили Срби којима су се њих двојица бавила. Али, док још имам главу на раменима, да поновим оно што сам господина Цикотића питао у Зворнику: "Ко је покушао у Сребреници да убије Александра Вучића?" Одговора још нема, а ја нећу престати да питам", одговорио је министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин министру сигурности БиХ Селму Цикотићу, који је у својој изјави изнео низ увреда и лажи на рачун министра Вулина, тврдећи како министар Вулин наводно прети Бошњацима.