Актуелно

Девета златна медаља за Србију и МУП на "Светским полицијским и ватрогасним играма" у Ротердаму

28.07.2022.
„Припадници Спортске јединице МУП-а Србије и каратисткињи Бранкици Неговановић упућујем честитке поводом освојеног злата на "Светским полицијским и ватрогасним играма" у Ротердаму. У изузетно оштрој конкуренцији, савладали сте представнице полиција из Индије и Камбоџе и МУП-у и Србији донели девету златну медаљу, а свету показали да српска полиција има храбре, високо мотивисане и пожртвоване припаднике. Србија и Министарство унутрашњих послова су поносни на Ваш резултат"...
Девета златна медаља за Србију и МУП на
Девета златна медаља за Србију и МУП на

„Припадници Спортске јединице МУП-а Србије и каратисткињи Бранкици Неговановић упућујем честитке поводом освојеног злата на "Светским полицијским и ватрогасним играма" у Ротердаму. У изузетно оштрој конкуренцији, савладали сте представнице полиција из Индије и Камбоџе и МУП-у и Србији донели девету златну медаљу, а свету показали да српска полиција има храбре, високо мотивисане и пожртвоване припаднике. Србија и Министарство унутрашњих послова су поносни на Ваш резултат", наводи се у честитки министра унутрашњих послова Александра Вулина. 

Припадница Спортске јединице Бранкица Неговановић освојила је златну медаљу у каратеу, у категорији до 55 кг на "Светским полицијским и ватрогасним играма" у Ротердаму, победивши представнице Индије и Камбоџе.