Актуелно

Министар Вулин одржао састанак са директорима фудбалских клубова "Црвена звезда" и "Партизан"

14.09.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин и руководиоци организационих јединица Министарства унутрашњих послова које ће бринути о безбедности током одржавања 165. вечитог дербија, састали су се данас са директорима фудбалских клубова „Црвена звезда“ и „Партизан“...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин и руководиоци организационих јединица Министарства унутрашњих послова које ће бринути о безбедности током одржавања 165. вечитог дербија, састали су се данас са директорима фудбалских клубова „Црвена звезда“ и „Партизан“. 

Министар Вулин и челници фудбалских клубова "Црвена звезда" и "Партизан" дискутовали су о темама које се тичу безбедности на предстојећем дербију.

Министар Вулин је истакао да је његов циљ да фудбал буде породични спорт, а стадиони без ограда и да за то очекује и подршку свих фудбалских клубова и навијача.

Састанку су присуствовали директор полиције Владимир Ребић, начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић, начелник Управе полиције Голуб Гачевић, командант Жандармерије Дејан Луковић и заменик команданта Интервентне јединице полиције Дејан Пештерац.