Актуелно

Mинистар Вулин: Све службе безбедности апсолутно посвећене очувању мира и стабилности

16.09.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин разговарао је данас са председником Одбора за контролу служби безбедности Скупштине Србије Игором Бечићем о стању безбедности у Републици Србији...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин разговарао је данас са председником Одбора за контролу служби безбедности Скупштине Србије Игором Бечићем о стању безбедности у Републици Србији.

Министар Вулин је истакао да су све службе безбедности апсолутно посвећене очувању мира и стабилности.

„Одлучност председника Александра Вучића да Србија сама одлучује о себи и наш економски напредак захваљујући коме Србија јача, такође, доприносе да се наши грађани осећају сигурно и безбедно", поручио је министар Вулин.

Министар је додао да ће Србија на челу са Вучићем наставити да улаже у полицију и војску, не да би претила било коме, већ да би била способна и спремна да сачува своју стабилност и безбедност. 

Председник Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић похвалио је рад Министарства унутрашњих послова, које посебно у мандату министра Вулина има одличне и запажене резултате.

„Резултати Министарства унутрашњих послова су итекако видљиви и велики, због посвећеног рада министра Вулина, али и због безрезервне подршке председника Србија Александра Вучића у борби против свих видова криминала. Вратило се поверење грађана у српску полицију", истакао је Бечић.

Додао је да је сарадња између Министарства унутрашњих послова и Одбора за контролу служби безбедности Скупштине Србије на изузетно високом нивоу и да сви чланови Одбора високо цене рад Министарства унутрашњих послова и министра Вулина.

Игор Бечић је испред Одбора за контролу служби безбедности министру Вулину уручио плакету за изузетан допринос и јачање капацитета сектора безбедности и парламентарне контроле служби безбедности.