Aktuelno

Ministar Gašić položio kamen-temeljac za izgradnju nove zgrade Policijske ispostave Kaluđerica u Beogradu

22.09.2023.
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen-temeljac za izgradnju nove zgrade Policijske ispostave Kaluđerica u Beogradu i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u modernizaciju, izgradnju i obnovu objekata kako bi policijski službenici radili u što boljim uslovima koji će doprineti većoj efikasnosti i kvalitetu usluga koje pružaju građanima...

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas kamen-temeljac za izgradnju nove zgrade Policijske ispostave Kaluđerica u Beogradu i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u modernizaciju, izgradnju i obnovu objekata kako bi policijski službenici radili u što boljim uslovima koji će doprineti većoj efikasnosti i kvalitetu usluga koje pružaju građanima.

Ministar je prethodno obišao staru zgradu policijske ispostave u kojoj trenutno rade policijski službenici u Kaluđerici i naglasio da će, kad bude završena izgradnja novog objekta, oni raditi u uslovima kakve i zaslužuju.

„Imali ste priliku da vidite u kakvom je stanju naša stara policijska stanica koja, naravno, građena 1960. godine ne može ni da da sve ono što je potrebno u 21. veku. Jedan od prioriteta ovog ministarstva jeste obezbeđivanje što boljih uslova za rad policajcima širom Srbije, zato i nastavljamo da gradimo i renoviramo objekte u kojima rade“, istakao je ministar Gašić.

Najavio je da će radovi na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave u Kaluđerici biti završeni za devet meseci i naglasio da će taj objekat biti opremljen najsavremenijom opremom.

„Zadovoljan sam bezbednosnom situacijom u Kaluđerici i očekujem da će policajci nakon preseljenja u novu zgradu još efikasnije izvršavati svakodnevne zadatke i brinuti o bezbednosti i sigurnosti svih građana“, rekao je ministar Gašić.