Актуелно

Министар Вулин: Заједнички рад, уз подршку председника гарант је сигурног успеха у борби против организованог криминала

09.03.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је у Скупштини Србије да заједнички рад МУП-а, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал, уз подршку председника Републике Србије Александра Вучића води загарантованом успеху...
2021_03_09_Vulin_Skupstina 3

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је у Скупштини Србије да заједнички рад МУП-а, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал, уз подршку председника Републике Србије Александра Вучића води загарантованом успеху.
 
Министар се захвалио посланицима на томе што цене рад припадника Министарства унутрашњих послова и истакао да  са сигурношћу може да каже да у МУП-у раде честити, храбри и достојанствени људи, којима је интерес и стабилност Србије испред свега.
 
„Због тога ми постојимо, због тога постоји Војска Србије, Безбедносно- информативна агенција“, поручио је министар Вулин.
 
Према његовим речима, када Министарство унутрашњих послова ради са  Безбедносно-информативном агенцијом и Тужилаштвом за организовани криминал и када има таквог врховног команданта као што је председник Републике Србије Александар Вучић, онда је успех сигуран и онда грађани Србије могу да буду мирни и спокојни.  
 
„Сваки следећи пут када будемо имали посла са бандама, којих ће увек бити, али ће бити мање опасне и слабије организоване, наш посао ће бити лакши. Сигурност и стабилност наше земље ће бити сачувана као што ће бити сачувани безбедност, сигурност и достојанство сваког грађанина наше земље“, закључио је министар Вулин.