Актуелно

Министар Вулин: Поносан сам што су ме изабрали за мету, нападе мафије сам заслужио баш као што су други заслужили заштиту мафије

29.07.2021.
„Криминалци и они који њихове изјаве преносе као истину, предвидљиви су у својој злоби и жељи да се освете онима који се боре против мафије. Након Крика и NewsMax Adria и НИН се укључио у напад на мене и председника Александра Вучића. Као што сам најавио, изјава Марка Миљковића ће бити објављена из делова како би сваки дан било простора за блаћење и нападе, а онда њихово препричавање и понављање...

„Криминалци и они који њихове изјаве преносе као истину, предвидљиви су у својој злоби и жељи да се освете онима који се боре против мафије. Након Крика и NewsMax Adria и НИН се укључио у напад на мене и председника Александра Вучића. Као што сам најавио, изјава Марка Миљковића ће бити објављена из делова како би сваки дан било простора за блаћење и нападе, а онда њихово препричавање и понављање. 

По истини Крика и NewsMax Adria, ја сам командовао клану Беливук-Миљковић, власник сам куће у Ритопеку где се налазила кланица о којој Миљковић и Беливук ништа не знају, али зато сам је ја често и радо користио, потом сам наредио послушним и наивним навијачима доношење пуног возила оружја у Јајинце, а од данас је НИН богатији за сазнање да сам тражио да љубитељи спорта окупљени око навијача Партизана обезбеђују Јовањицу. 

Срећа, па ме је носилац истине Ђиласових медија Марко Миљковић одбио. Посебно је занимљиво да смо комуницирали телефоном који вредни Марко није показао никоме, па ни свом истинољубивом адвокату, консиљереу Лазаревићу. Миљковић зна и да сам био у сукобу са Дијаном Хркаловић, а он моју немоћну жртву чији је псеудоним истетовирао на грудима, никада није видео. Не треба заборавити да је и Беливук изјавио да је био на вези са мном, ма колико му било тешко што сам наркоман и особа која од нежних навијача тражи да буду мафијаши. Када сам по наређењу председника Александра Вучића уз Братислава Гашића и Младена Ненадића разбио клан убица и нарко-дилера, знао сам да ћу постати мета и да ће напасти и моју част и моју главу, али сам и знао да је све то мање важно од чињенице да смо олош склонили са улице, а Србију учинили бољим и сигурнијим местом. Сваки дан у коме се Беливук и Миљковић договарају у затвору са својим консиљереом је дан више за неког навијача Партизана кога неће мучити и заклати и дан више за нечије дете кога неће отровати дрогом. Ја сам поносан што су ме изабрали за мету, ја сам нападе мафије заслужио баш као што су други заслужили заштиту мафије. Сваком по заслузи", одговорио је министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин на нове лажи и увреде на његов рачун које је објавио недељник НИН.