Актуелно

Министру Вулину високо признање од Општине Бабушница

06.09.2021.
Помоћник министра полиције и начелник Сектора за људске ресурсе Владимир Илић присуствовао је данас свечаности у Бабушници поводом обележавања дана те општине...
Министру Вулину високо признање од Општине Бабушница
Министру Вулину високо признање од Општине Бабушница
Министру Вулину високо признање од Општине Бабушница

Помоћник министра полиције и начелник Сектора за људске ресурсе Владимир Илић присуствовао је данас свечаности у Бабушници поводом обележавања дана те општине. 

Одборници Скупштине општине Бабушница једногласно су донели одлуку да Министарству унутрашњих послова, али и лично  министру унутрашњих послова Александру Вулину доделе високо признање за заслуге у пружању помоћи приликом ванредних ситуација у тој општини. 

Помоћник министра полиције Владимир Илић, који је поздравио одборнике и грађане Бабушнице у име министра полиције Александра Вулина истакао је да је Општина Бабушница ове године имала чак три ванредне ситуације, али да су припадници министарства унутрашњих послова Сектора за ванредне ситуације и Александар Вулин као командант Републичког штаба за ванредне ситуације учинили све да се ванредне ситуације у овој општини што пре преброде и заврше. 

„Министарство унутрашњих послова, баш као и министар полиције Александар Вулин увек су ту за своје грађане када имају проблем и када им је тешко. Захваљујући успешној економској политици Александра Вучића, наши припадници су сада знатно више опремљенији и обученији тако да поред своје храбрости, наши припадници имају могућност и адекватну опрему да брзо и правовремено помогну грађанима широм Србије", истакао је помоћник министра полиције и начелник Сектора за људске ресурсе Владимир Илић. 

Одборници Скупштине општине Бабушница посебно су захвални министру Вулину на свему што чини за одбрану и безбедност Србије и њених грађана.