Актуелно

Наставак добре сарадње МУП-а Србије и "Ростеха"

23.08.2021.
Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у Москви са замеником директора државне корпорације за помоћ у развоју, производњи и извозу напредних технологија "Ростеха" Дмитријем Леликовим...

Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у Москви са замеником директора државне корпорације за помоћ у развоју, производњи и извозу напредних технологија  "Ростеха" Дмитријем Леликовим.

Министар Вулин је истакао да је задовољан досадашњом сарадњом Министарства унутрашњих послова и "Ростеха" која је традиционално добра и успешно се развија. Нагласио је да ће се сарадња са руском компанијом наставити и интензивирати.

Министар полиције је рекао да Министарство унутрашњих послова жели да унапреди своје техничке капацитете у циљу заштите Републике Србије од различитих изазова и претњи због чега нам је важна набавка техничких средстава које производи "Ростех". 

Министар Вулин се захвалио Леликову на помоћи и подршци руководилаца представништва "Ростеха" у Београду Министарству унутрашњих послова.