Aktuelno

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izrazio saučešće ruskom kolegi Vladimiru Kolokolјcevu

26.09.2022.
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdublјeg saučešća Ruskoj Federaciji, ruskom narodu i ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokolјcevu, povodom užasnog masakra koji se dogodio u školi u ruskom gradu Iževsku...

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdublјeg saučešća Ruskoj Federaciji, ruskom narodu i ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokolјcevu, povodom užasnog masakra koji se dogodio u školi u ruskom gradu Iževsku.

„Vest o brutalnom ubistvu 13 osoba, među kojima su i deca u školi u gradu Iževsku, duboko me je potresla i rastužila. Budite uvereni da danas čitav srpski narod  iskreno saoseća sa Vama, sa porodicama nedužnih žrtava, kao i sa svim građanima Ruske Federacije i deli vašu bol i tugu zbog ovog bezumnog čina u kojem su nevini lјudi među kojima su i deca izgubili svoje živote. Molim Vas da izraze mog dubokog saučešća prenesete porodicama ubijenih, a povređenima najbolјe želјe za brz oporavak", naveo je u telegramu saučešća ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.