Aktuelno

Ministar Stefanović poželeo građanima Srbije i pripadnicima MUP-a da im 2020. godina donese sve ono što požele u novogodišnjoj noći

31.12.2019.
Stefanović: „Za nas je svaka nova godina novi izazov - da poverenje u policiju bude još veće, novi policajci i vatrogasci sve brojniji, a broj krivičnih dela sve manji. Uspeli smo i ove godine da smanjimo stopu kriminaliteta i zaplenimo rekordnu količinu narkotika. Tu svakako nećemo stati, već ćemo i naredne godine nastaviti da radimo još snažnije i posvećenije, u službi svih građana Srbije“...

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poželeo je građanima Srbije i pripadnicima MUP-a da im 2020. godina donese sve ono što požele u novogodišnjoj noći.

Ministar je poručio da je zahvalјujući velikom i posvećenom radu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Srbija bezbedna i stabilna zemlјa i novu godinu dočekuje u miru.

„Za nas je svaka nova godina novi izazov - da poverenje u policiju bude još veće, novi policajci i vatrogasci sve brojniji, a broj krivičnih dela sve manji. Uspeli smo i ove godine da smanjimo stopu kriminaliteta i zaplenimo rekordnu količinu narkotika. Tu svakako nećemo stati, već ćemo i naredne godine nastaviti da radimo još snažnije i posvećenije, u službi svih građana Srbije“, rekao je ministar.

Stefanović se zahvalio svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na svemu što čine za građane.

„Hvala na svakom danu koji ste proveli u uniformi, svakoj noći na radnom mestu, na svakoj žrtvi koju ste podneli da bi naša deca bila nasmejana i bezbrižna. Hvala na ogromnom radu koji Srbija prepoznaje, i hvala na odličnim rezultatima na koje smo svi ponosni“, istakao je ministar Stefanović.