Aktuelno

Ministar Vulin na Hepi televiziji: Zelenović vređa svoje sugrađane, jer postoje i imaju pravo da žive i drugačije misle

30.11.2021.
Komentarišući snimak i dešavanja tokom protesta u Šapcu, ministar Vulin je na Hepi televiziji istakao da se na snimku jasno vide batinaši okuplјeni oko Nebojše Zelenovića i da je jedino nasilјe upotreblјeno prema čoveku koji je svojim bagerom hteo da prođe...

Komentarišući snimak i dešavanja tokom protesta u Šapcu, ministar Vulin je na Hepi televiziji istakao da se na snimku jasno vide batinaši okuplјeni oko Nebojše Zelenovića i da je jedino nasilјe upotreblјeno prema čoveku koji je svojim bagerom hteo da prođe.  

„Zelenović vređa svoje sugrađane, jer postoje i imaju pravo da žive. Zašto ti smeta autobus, zašto lјudi ne mogu da se kreću gde hoće. On napada svoje sugrađane. Onaj što tuče autobus, udara ga, psuje majku Šapčanima, što navodi batinaše i pravi demonstracije da se pusti Čumetov batinaš, koji je prebio bageristu, i to je elita, nisu elita obični lјudi koji imaju pravo na svoje mišlјenje“, rekao je ministar Vulin.

Komentarišući navode opozicije da režim izaziva građanski rat, ministar je ukazao da je upravo opozicija ta koja organizuje falange, izvodi lјude na ulicu, huška ih na policiju i jedne na druge. Ministar je podvukao da ovo što smo videli u subotu je već viđeno i kod nas i u svetu kroz takozvane obojene revolucije.