Aktuelno

Stefanović: Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na našem zajedničkom radu

28.10.2020.
Stefanović: „Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na našem zajedničkom radu u proteklih šest i po godina kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlјa. Imao sam privilegiju da sarađujem sa vama i da zajedno služimo građanima. Ponosan sam na sve velike projekte i reforme koje smo zajedno sproveli i iskreno zahvalan na nesebičnom doprinosu koji ste dali na stvaranju bolјe i stabilnije Srbije"....

Изјава потпредседника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова др Небојше Стефановића:

„Желим да се захвалим свим припадницима Министарства унутрашњих послова на нашем заједничком раду у протеклих шест и по година како би Србија била безбедна и сигурна земља.

Имао сам привилегију да сарађујем са вама и да заједно служимо грађанима. Поносан сам на све велике пројекте и реформе које смо заједно спровели и искрено захвалан на несебичном доприносу који сте дали на стварању боље и стабилније Србије.

Желим вам пуно среће у даљем раду, да наставите да се снажно борите против криминала и корупције и будете јак ослонац  Републике Србије у њеној  безбедности. Све најбоље вама и вашим породицама.

Са поносом преузимам нову дужност и дугујем велику захвалност председнику Србије Александру Вучићу на указаној прилици да обављам изузетно одговоран и частан посао министра одбране.“