Aktuelno

Ministar Vulin: U EU parlamentu nema pravde za Srbe koji se bore za svoj narod, ali ta istina me neće sprečiti da se za istinu borim

13.01.2022.
„Temelј svakog pravnog sistema je da niko nije kriv, dok se ne dokaže suprotno, osim ako se ne sudi Srbima ili bar meni. Zato je izjava lažlјivog Kara-Murze u EU parlamentu dobila snagu dokaza čija istinitost ne mora da se proverava...

„Temelј svakog pravnog sistema je da niko nije kriv, dok se ne dokaže suprotno, osim ako se ne sudi Srbima ili bar meni. Zato je izjava lažlјivog Kara-Murze u EU parlamentu dobila snagu dokaza čija istinitost ne mora da se proverava.

A da je Kara-Murza slagao o nekom drugom, da predmet laži nisam ja ili Srbija ili Rusija, da li bi morao da dokaže svoje tvrdnje, ili bi mogao da laže bez posledica?

Kara-Murza će na sudu potvrditi da je lagao i ja ću svoju bitku za istinu dobiti, ali koji sud će suditi svima koji toliko mrze moj narod da svaku laž o njemu odmah proglase istinom, koji sud će suditi Violi fon Kramon što otvoreno zastupa komadanje Srbije.

U EU parlamentu nema pravde za Srbe koji se bore za svoj narod, ali ta istina me neće sprečiti da se za istinu borim", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin socijaldemokratskim poslanicima Evropskog parlamenta koji su izneli laži na račun Srbije i ministra policije Vulina, ističući da su šokirani vešću da Srbija prisluškuje političare iz ruske opozicije.