Aktuelno

Ministar Gašić: Upravi saobraćajne policije uručeno 10 patrolnih i 15 motocikala bez spolјnih obeležja policije

03.11.2023.
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, nakon primopredaje 25 motocikala službenicima Uprave saobraćajne policije u Nastavnom centru Makiš, da će Ministarstvo i u narednom periodu nastaviti da ulaže u bolјe uslove rada zaposlenih kako bi još efikasnije izvršavali svakodnevne zadatke i brinuli o bezbednosti i sigurnosti svih građana...

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, nakon primopredaje 25 motocikala službenicima Uprave saobraćajne policije u Nastavnom centru Makiš, da će Ministarstvo i u narednom periodu nastaviti da ulaže u bolјe uslove rada zaposlenih kako bi još efikasnije izvršavali svakodnevne zadatke i brinuli o bezbednosti i sigurnosti svih građana.

Ministar Gašić precizirao je da je Upravi saobraćajne policije uručeno 10  patrolnih i 15 motocikala bez spolјnih obeležja policije.

„Saobraćajnoj policiji nabavlјeni su najmoderniji motocikli marke „BMW“. Patrolni motocikli omogućiće bolјu pokrivenost putnih pravaca i veću efikasnost kontrole, a time i veću bezbednost svih učesnika u saobraćaju“, naglasio je ministar unutrašnjih poslova.

Ministar Gašić istakao je da će Ministarstvo nastaviti kontinuirano da ulaže u opremu policijskih službenika, ali i u izgradnju novih i renoviranje postojećih objekata kako bi policijski službenici imali što bolјe uslove za rad.

On je prethodno obišao renovirane prostorije „Oficirskog kluba“ u okviru Nastavnog centra Makiš.